בסל הקניות 0 מוצרים

סה”כ: 0.00 ₪

המשך הזמנה
מינימום הזמנה 250 ₪

שאלות ותשובות



תקנים, אישורים, כשרויות

1.    איזה הכשר יש למנות ?  
תשובה:
כל הארוחות המיוצרות במפעלנו הן בהשגחת הרב יונה דברת שליט"א. רבנות מטה בנימין.

2.    אילו תקני איכות יש לכם? 
תשובה:
מפעלנו בעל רשיון יצרן של משרד הבריאות ומוסמך לתקני האיכות: ,ISO 9001-2008 HACCP (  (Hazard Analysis critical control pointsשל מכון התקנים.
מחלקת הבטחת איכות מקפידה על איכות ותקינות המוצרים לאורך כל ימות השנה.

3.    מי הגוף החיצוני הבודק אתכם בנושא האיכות ?
תשובה:
אנו עוברים מבדקי בקרת איכות קפדניים מדי שנה על ידי צוות הבודקים המוסמכים של מכון התקנים, ובנוסף משרד הבריאות עורך מבדקים תקופתיים במפעלנו. את המנות המיוצרות אנו שולחים לבדיקות מעבדה חיצוניות במעבדות מוסמכות.

 


 

הרכב המנות ותהליכי ייצור

1.    האם המנות העיקריות החלבוניות הן קנויות ומעובדות או מיוצרות במפעלכם?
תשובה:
כל המנות מיוצרות במפעלנו תחת פיקוח מקפיד של שף, טכנולוגית מזון, מנהלת הבטחת איכות ודיאטנית של המפעל. ייצור מלא של המנות מאפשר לנו שליטה מלאה והקפדה על שימוש בחומרי גלם איכותיים ללא שימוש בתוספים מעובדים.


2.    האם אתם מטגנים חלק מהמנות?
תשובה:
אנו תומכים בקידום תזונה נבונה בקרב ילדים, ועל כן איננו מטגנים אף אחת מהמנות המוגשות במוסדות החינוך. אנו משתמשים בשיטות בישול השומרות על הערכים התזונתיים של המוצרים – אידוי, בישול בתנור ואפייה.


3.    האם האוכל המוגש בצהריים מבושל מדי יום ומוגש טרי? 
תשובה:
אנחנו מבשלים את האוכל לארוחות הצהרים מדי יום. הבישול מתחיל בשעות הבוקר המוקדמות, נארז ונשלח כשהוא חם ללקוחותינו במוסדות החינוך השונים. 

 

4.    האם יש אוכל טבעוני או צמחוני לילדים?
תשובה:
במגוון המנות שלנו קיימות גם מנות המתאימות לצמחונים ולטבעונים: קציצות עדשים, דגנים כגון אורז, פתיתים מקמח מלא, בורגול, קוסקוס מלא, פסטה מקמח מלא וקטניות – שעועית לבנה, אפונה, עדשים – היכולות להתאים לטבעונים.

 

5.    איך אני יכולה להתרשם מתהליך הכנת המזון?
תשובה:
מפעלנו דוגל בדלת פתוחה לכל לקוחותינו. כל המעוניין להתרשם מתהליכי הייצור והבישול ותהליכי הבקרה שאנו עורכים למזון טרם שליחתו למוסדות החינוך, מוזמן לתאם ביקור עם מנהלי המותג.

 

6.    האם אתם עומדים בדרישות משרד הבריאות והחינוך להרכב מנות במוסדות חינוך?
תשובה:
המנות שאנו מייצרים למוסדות החינוך עומדות בתקנים הנדרשים לרכיבים התזונתיים בכל הקשור לרמות חלבון, נתרן, שומן וסוכר. המנות מתאימות לטעמם המעודן של ילדים, מופחתות נתרן ומתובלות בתבלינים ועשבי תיבול בלבד. אין שימוש באבקות מרק, בצבעי מאכל, במונוסודיום גלוטמט או בשאר תוספים, אין תוספת סויה במוצרי בשר/ עוף.


7.    האם אתם מייצרים מנות לילדים הרגישים לגלוטן?
תשובה: אין במפעלנו קו ייצור ייחודי המיועד לרגישים לגלוטן, אנחנו רוכשים את המנות לילדים בעלי רגישויות במפעל תמ"מ.

 

 

חומרי גלם

1.    האם אתם משתמשים בחומרים משמרים, בצבעי טעם וריח, באבקות מרק ובמונוסודיום גלוטמט?
תשובה: לרכיבי המנות שאנו מבשלים לילדים יש השפעה גדולה על הטעם, אבל לא פחות חשוב – על האיכות ועל ההרכב התזונתי. אנו מקפידים על שימוש בחומרי גלם איכותיים וביתיים, בעלי ערכים תזונתיים גבוהים, ללא חומרים משמרים, ללא צבעי מאכל, ללא אבקות מרק וללא תוספים כמו מייצבים ומונוסודיום גלוטמט. 
ארוחה מאוזנת וטעימה מאפשרת גדילה והתפתחות תקינות ומסייעת לשמור על בריאות הילדים בהווה ובחייהם הבוגרים בעתיד. 

חומרי אריזה

1.    באילו כלים אתם מספקים את הארוחות?
תשובה:
ניתן לקבל את הארוחות כשהן ארוזות במיכלי נירוסטה או בקופסאות פלסטיק. בשני המקרים האריזות מאושרות בידי מכון התקנים לשימוש במגע עם מזון.