בסל הקניות 0 מוצרים

סה”כ: 0.00 ₪

המשך הזמנה
מינימום הזמנה 250 ₪

הפעלת מטבחים מבשלים במקומות עבודה



במקומות רבים יש צורך להאכיל כמות גדולה של אנשים. לא מדובר כמובן על אירועים חד-פעמיים, אלא על גופים וארגונים שנדרשים לספק באופן קבוע מזון חיוני לחבריהם: חברות, מפעלים, בתי אבות, מרכזים שיקומיים ועוד. במקרים כאלה אפשר להפעיל מטבחים עם טבחים, או פשוט להיעזר בחברות המספקות הפעלת חדרי אוכל חיצוניים. למעשה, מדובר בחברות הסעדה המעסיקות את אנשי המקצוע הדרושים כדי לנהל מערך הכנה והגשה של האוכל לסועדים.

היתרונות בהפעלת  מטבחים חיצוניים

חיסכון בעלויות וכוח אדם – התשלום לחברות המפעילות חדרי אוכל חיצוניים נמוך יותר בהשוואה להפעלת מטבח פנימי, שהרי אין צורך במערך שלם של עובדים האחראים על המטבח. 

תפריטים מגוונים – האוכל מוכן על פי דרישה ומשתנה מפעם לפעם כדי לאפשר לסועדים ליהנות מגיוון וממאכלים מיוחדים.

חומרי גלם ורכיבים איכותיים – תפריט עשיר של מרכיבים בריאים החיוניים לשמירה על גופנו. בתפריט משולבים ירקות מבושלים וטריים, דגים, בשר, עופות, קטניות, דגנים מלאים.

הארוחות של "מבושלת" מוגשות בחדר אוכל של החברה או המפעל, וכך העובדים גם נהנים מאכילה משותפת ומחוויה חברתית וגם חוסכים בזמן יקר של יציאה וחיפוש אחר ארוחות.