בסל הקניות 0 מוצרים

סה”כ: 0.00 ₪

המשך הזמנה
מינימום הזמנה 250 ₪

אורז צהוב



מרכיבי המתכון:

2 כוסות אורז 

4 כוסות מים רתוחים  

2 כפות שמן קנולה   

1/2 כפית מלח דק (או לפי הטעם)

1/2 כפית כורכום טחון  

 

אופן ההכנה:

 1. לחמם שמן במחבת, לטגן קלות את האורז תוך כדי ערבוב.
2. להוסיף כורכום ומלח.

3. להוסיף מים רותחים, לערבב ולהביא לרתיחה, לכסות ולהקטין את הלהבה.

4. לאחר 15-20 דקות לכבות את האש ולהשאיר מכוסה כ-5 דקות.

אין להרים את המכסה של הסיר בזמן הבישול – יציאת האדים תעכב את תהליך הבישול.